Vi Söker Dig - Jobba hos Mobility


Mobility Motors Lund söker bilmekaniker.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt god utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet.

 

Tjänstebeskrivning.
Inom Mobility Motors vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är utomordentligt nöjda. Du kommer att arbeta på vår anläggning i Lund med ett team av flera duktiga mekaniker, tekniker och servicerådgivare.

Som mekaniker hos oss arbetar du med alla i branschen förekommande arbetsuppgifter såsom service, reparationer, diagnostisering samt förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar.

 

Kvalifikationer.
Du som söker har fordonsteknisk utbildning samt minst ett års arbetserfarenhet av mekaniskt med transportbilar eller personbilar.

Du bör även ha erfarenhet av både felsökning och servicearbeten.

Du har minst B-körkort.

 

Personliga egenskaper.
Du som söker har ett stort bilintresse och har en god känsla för service. Du är en lagspelaresom är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité.

Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann i ditt arbete samt van vid att hantera arbete i högt tempo.

Du kan arbeta självständigt i ett högt tempo för att nå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan.

 

Ansökan.
Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månader provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi sökande som går vidare att svara på ett kort personlighetstest.

Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet.

 

Ansökan skickas per mejl till,

Jobbansokan.lund@mbil.se

Sista dag för ansökan 2020—12-31