My Sintring

 

Mobility Motors Malmö har en ny, eller ska vi säga ”My”, säljare sedan någon vecka tillbaka.

 

Vi är glada över att få presentera vår senaste friska fläkt i Mobility Motors bilförsäljning – My Sintring, 27 år gammal. My träffar ni i vår bilhall i Malmö, där hon jobbar som nybilsförsäljare. Hennes tidigare arbetsgivare var faktiskt också Mobility Motors – men då på vår anläggning i Lund, där hon jobbat som säljare sedan 2014. Innan karriären som bilförsäljare jobbade hon i en butik på ett köpcenter.

 

Som en bilförsäljare krävs ett hårt arbete där man skall ha bra kunskap av alla tänkbara modeller och kunna möta kunden i de behov de har.  Ibland kommer kunderna in i bilhallen och vet sedan innan vad det är för modell, motortyp, färg och utrustningsnivå de vill ha. Ibland kan man däremot behöva hjälpa kunden i rätt riktning mot en bil som passar just dem bäst.

Det finns många saker att ha med i beräkningen – hur mycket man kör per år, om man kör mycket stads- eller landsvägskörning, manuell eller automatisk växellåda, liten bil eller SUV?

Det finns många saker att välja på när man skall köpa nya bil, och just My kan vara en av dem som hjälper just dig att finna din nya bil bland alla våra fantastiska modeller!

 

My Sintring

 

Vi satte oss ner och frågade My om försäljning i allmänhet och om att börja i Malmö i synnerhet.

 

Vad hade du för erfarenhet av bilförsäljning innan du hamnade på Mobility Motors?

Jag hade absolut ingen erfarenhet av just bilförsäljning innan jag hamnade i företaget. Den enda erfarenheten jag hade var av bilmärket i sig då mina föräldrar köpte sin första Qashqai av Mobility Motors redan 2008.

 

I Mobility Motors-kretsar är du ju känd från vår verksamhet i Lund, men hur känns det att nu börja i Malmö?

Jag tycker det ska bli spännande utmaning att få arbeta som säljare i Malmö.  Det är roligt att få en nystart i företaget.

 

Ungefär hur många potentiella kunder kommer in och pratar Nissan med dig under en dag?

Det är väldigt svårt att snitta men jag tror att jag svarar omkring 3-5 kunder per dag.

 

Vad är det absolut roligaste med att jobba som bilförsäljare?

Det roligaste med att arbeta som bilförsäljare är att se en nöjd kund åka här ifrån med sin nya bil. Det är det bästa kvittot man kan få som säljare, en nöjd kund!

 

Det är fortfarande relativt sällsynt med kvinnor som bilförsäljare. Vad tror du skiljer en kvinnlig säljare åt jämfört med männen som ”dominerar” lite i yrket?

Som kvinnlig bilförsäljare måste jag ofta kunna alla produkter lite bättre än mina kollegor. Däremot tycker jag väldigt många kunder uppskattar och kommenterar att det är kul att se en kvinna i bilhallen. Jag ser gärna att fler unga kvinnor som jag får chansen att komma in i bilbranschen.

 

Går ni i tankarna att byta bil, eller köpa en ny bil?
Tveka inte – kom in och prata med oss!

 

Vi önskar My lycka till med försäljningen & hoppas hon skall trivas med oss, men även att ni som våra kunder, gamla som nya, skall trivas med henne!