Lägre kostnad för underhåll, lägre ägandekostnad och minimala driftkostnader. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte.

Vår nya elbil Nissan Leaf har mindre rörliga delar jämfört med en bil körd på fossila bränslen. Detta ger dig som ägare mer bil men mindre underhåll. Ett vinnande koncept i vår mening! Vidare har du inga utsläpp och kan bestämma under vilka tider på dygnet din tid ska ladda. Du kan därför anpassa din kostnad till när den är som billigast på dygnet, vilket oftast är under nattens timmar.

Du sparar inte bara dina egna pengar och energi utan också på jordens resurser i ditt vardagliga liv. Mer pengar och tid att lägga på sådant du uppskattar – mer än bilen såklart!

 

 

Tips för att din elbils batteri ska räcka riktigt riktigt länge.

Vår nyaste Nissan Leaf är byggd för att köras länge på vägarna. Batterierna i våra elbilar är utvecklade för att gå från varning till 80% laddning på 40-60 minuter med de 4600 laddningsstationer som är inlagda i navigationssystemet runtom i Europa – perfekt för en matpaus längs vägen. Laddar du hemma tar detta mindre än 7,5 timmar att gå från varning till ett helt fullt batteri.