Vi har tidigare tagit upp vilken bilfärg som är den vanligaste. Men visste du att färgen på din bil även kan avslöja något om din personlighet? Precis som mycket annat vi väljer i vårt liv så är färgen på bilen något som kan säga en del om oss själva.

Nissan producerar bilar och färger för alla personligheter. Så att just DU kan hitta den Nissanbil som passar dig allra bäst.

Vad säger då färgen på din bil om dig?
Svart – En färg som symboliserar makt. Med din personlighet uppfattas du ha hög status och du besitter en stark vilja.

Silver/Grå – Färgen för dig med full kontroll över ditt liv. Du har antagligen många bollar i luften, men är handlingskraftig och logisk i ditt handlande.

Röd – Färgen som drar till sig uppmärksamhet. Du är utåtriktad och känner dig trygg med att stå i centrum. Du utstrålar kraft och lekfullhet.

Vit – Kör du en vit bil så uppfattas du antagligen som modern och nytänkande. Du är mån om att hålla bilen ren och snygg, och du gillar ordning och reda i ditt liv.

Blå – Du med blå bil är ofta avslappnad och stressar inte upp dig i onödan. Du ses som pålitlig och lojal bland dina nära och kära.

Grön – En grön bil, precis som blå, skvallrar om att du är pålitlig. Du gillar det traditionella och ju ljusare grön bilen är, desto mer naturnära och okomplicerad är du.

Gul – Färgen för dig som är humoristisk, sprallig och glad. Du vet att bilfärgen får dig att sticka ut ur mängden, men det gör dig verkligen ingenting.

 

Stämmer detta in på dig? Mer information kring personligheterna vid dessa bilfärger hittar du i denna artikel från Enklare billiv.