Nya Nissan GT-R NISMO 2017, debuterade i fredags på den berömda Nürburgringbanan, känd som en av de längsta och mest utmanande banorna i världen.
Precis som standardmodellen, har GT-R NISMO en fräsch front som är markerad med en ny stötfångare. Och för att hjälpa till att kyla bilens höga motoreffekt, har det mörka krom V-motion gallret utökats för att samla in mer luft, utan att minska bilens aerodynamiska prestanda. En ny, kraftigt förstärkt huv som undviker deformation vid extremt höga hastigheter, gör det möjligt för bilen att behålla sin aerodynamiska form hela tiden.

Men till skillnad från standardmodellen, är den främre stötfångaren på GT-R NISMO gjord av kolfiber, utformad med TAKUMI-liknande precision där lager av kolfiberark noggrant överlappas för att uppnå den ideal styvhet. Canardvingarna har utformats för att förbättra luftflödet runt fordonet och generera en hög downforce, samtidigt som de leder luft runt styrhytten för att förbättra aerodynamiken. Sammantaget ger bilens nya form mer downforce än någon annan Nissanbil hittills, vilket i sin tur resulterar i exceptionellt hög hastighet och stabilitet.

Läs mer.

146187_1_5