Nissan garanterar kvaliteten och inför nu 5 år/160 000 km för alla sina bensin- och dieseldrivna lätta transportbilar. Garantin gäller alla nya Nissan lätta transportbilar sålda i Europa fr.o.m. den 1 september 2015

Både tillverkargarantin och Nissan Roadside Assistance kan fullt ut överföras till nya ägare
Med sin nya, marknadsledande tillverkargaranti på 5 år/160.000 km för hela sitt utbud av lätta bensin- och dieseldrivna last- och skåpbilar sålda i Europa*, introducerar Nissan en klassledande nyhet i segmentet för lätta transportbilar. (*Gäller fordon köpta fr.o.m. den 1 sept. 2015).

Den nya tillverkargarantin visar på Nissans obetingade tillit till sina transportbilars höga kvalitet, och omfattar en lång rad delar och chassikomponenter, från drivlina och batteri till bilens lack. Garantin omfattar dessutom Nissan Original-delar.

136487_1_5

Ponz Pandikuthira, Director of Light Commercial Vehicles på Nissan Europe säger i en kommentar: ”Nissan har lång erfarenhet av att tillverka lätta transportbilar, och vi tänker utöka vår närvaro på denna marknad runt om i hela Europa. Att inte bara leva upp till utan också överträffa våra kunders behov och önskemål har högsta prioritet hos oss. Det är djuplodande undersökningar bland våra transportbilskunder om vad de värdesätter mest som ligger bakom den banbrytande 5-årsgarantin. Lanseringen av denna marknadsledande transportbilsgaranti är ett bevis på den obetingade tillit som Nissan har till sin produktkvalitet och ett uttryck för den trygghet vi vill erbjuda våra kunder i Europa.”

Nissan har ett av de bredaste utbuden av transportbilar på den europeiska marknaden, bl.a. med den populära pickupen Navara, helt nya NP300 som kommer tidigt i början av nästa år, skåpbilsmodellerna NV200 and NV400 liksom lastbilarna NT400 Cabstar och NT500. Konstruerade för att kunna erbjuda ett brett spektrum av användningsmöjligheter, bjuder Nissans pickuper och skåpbilar på intelligent designade lastutrymmen och flak. De senaste tekniska lösningarna, som backkamera och navigationssystemet NissanConnect, finns som tillval. Med sina mångsidiga och robusta chassin och hytter, har Nissans transportbilar ett brett användningsområde samtidigt som de är fantastiskt lättmanövrerade, har hög körkomfort och låga ägandekostnader.