RESERVDELSPERSON

Till vår eftermarknadsavdelning i Bromma söker vi nu en reservdelsperson att vara länken mellan slutkund och vår verkstad.
Är det du – tveka inte att söka!

 

Lite kort om oss på Mobility Motors

Vi på Mobility Motors slår oss på bröstet över att vara Sveriges största Nissan-exklusiva återförsäljare.

Att vi valt att fokusera på bara ett bilmärke gör att vi kan hålla en hög, genomgående kompetens och verkligen, på bästa sätt, hjälpa kunden i sitt köp av ny bil.

Från våra fyra anläggningar levererar vi ca 3 000 nya Nissan per år.

Vi har också ett långtgående arbete kring hållbarhet, som innefattar både arbetsmiljöarbete och vårt miljötänk i stort.

Mobility Motors har varit Klimatneutralt företag sedan 2012 och tänker fortsätta arbeta för att minska vår påverkan.

Vi finns idag representerade i Stockholm (Bromma och Sätra) samt Skåne (Malmö och Lund).

 

Om rollen

Vår anläggning i Bromma expanderar och söker därför en reservdelsman/kvinna som kan komma in och stärka upp vårt team ytterligare.

Du kommer att arbeta både direkt mot kund, genom vår reservdelsbutik, och mot våra mekaniker i verkstaden. Arbetet kommer att innebära både försäljning, beställning samt plockning av reservdelar och tillbehör.

Mot kund kommer arbetet att innebära ordermottagning både över disk, telefon och mejl, arbete med lagerhantering, inventering samt leveranskörningar.

Ditt arbete kommer att innebära att du arbetar mycket mot både slutkund, verkstad samt leverantörer, vilket ställer krav på en hög servicenivå samt en vilja att lösa problem.

Eftersom arbetet kan innebära att du arbetar med många parter samtidigt så krävs också att du har en effektiv kommunikation med de inblandade och hela tiden

 

Din profil

Du har intresse för bilar och har kunskap om hur de rent tekniskt hänger ihop för att snabbt kunna hjälpa kunder, som kanske inte är lika väl bevandrade i det tekniska, hitta rätt.

En stor merit är om du har fordonsteknisk utbildning och tidigare har arbetat inom serviceyrken.

Du måste ha vana av att använda telefon och dator som arbetsredskap. Extra positivt om du har erfarenhet av affärssystemet Kobra.

Det är viktigt att du är stresstålig, att du är noggrann och att du besitter social kompetens.

B-körkort är inget krav, men är en stor fördel om du har.

Du ska behärska svenska språket, både i tal och skrift. Även god kunskap av engelska är en stor merit, då en del reservdelskataloger endast finns i det engelska språket.

Viktigast av allt är dock att du har en förmåga att sätta kunden först och att du alltid strävar efter en så hög servicenivå som möjligt.

Ansökan
Skicka din ansökan direkt till platschef Josef Jakob.

Ansökan ska vara inne senast 31/12, men tänk på att tjänsten kan tillsättas tidigare – om vi hittar rätt person.