Martin Nilsson 10 år hos Mobility

Många gånger när vi presenterar Mobilitys personal här på bloggen så handlar det om att någon ny kommit in.
I detta fallet är det närmast tvärtom – här väljer vi istället att lyfta fram någon som varit med oss riktigt länge!
Om man någon gång varit på vår anläggning i Malmö så är man säkerligen bekant med Martin Nilsson.

Numera har han dock bytt både inriktning och anläggning!

 

Du har ju varit hos oss ganska länge nu. När började du inom Mobility Motors och hur kom det sig att du sökte dig till bilbranschen från första början?

Ja det stämmer. Snart 10 år, faktiskt. Tror att det blir jubileum nån gång i november månad.

In i branschen gled jag på ett bananskal genom att en god vän till mig blev verkstadschef på vår anläggning i Malmö. Han behövde en kille som kunde bemöta kunder på ett bra sätt och på det spåret har det fortsatt. Kundfokus har alltid varit, och kommer alltid att vara, prio ett för min del.

 

Med så många års erfarenhet har du säkert sett många förändringar inom branschen. Är det något särskilt du kommer att tänka på?

Hjulen snurrar fortare och fortare i branschen. Privatleasing har t.ex. blivit ett stort begrepp. Förr var det endast företag som leasade sina bilar.

 

Bakom dig lämnar du arbetet som servicerådgivare och anläggningen i Malmö och börjar istället som säljare på vår anläggning i Lund. Ser du några skillnader i utmaningar om man ser till servicesidan kontra försäljningssidan?

Efter drygt 9 år av att hjälpa kunder med servicefrågor och eventuella problem som uppstått med deras bilar blir det kul att få leverera våra härliga nya modeller till kund från fabrik .
Jag ser inte skillnader utan bara fördelar. Erfarenhet från den ena sidan gör mig mer ödmjuk inför mina nya arbetsuppgifter.

 

När du nu börjar arbeta som säljare – ser du att du har något ”ess i rockärmen” i och med all din erfarenhet från servicemottagningen?

Det är kanske att man blir igenkänd fast man är ”ny”. Många kunder har man skapat ett förtroende hos, genom åren åren.
Så nu är alla gamla som nya kunder välkomna att hälsa på mig i Lund!

 

Martin Nilsson - tio år!