En dag med Fredrik på vår begagnat avdelning i Malmö

I pandemin som råder i samhället, eller i Sverige överlag har de varit lite kämpigt för en del företag eller en del avdelningar, men med glatt humör och kämpande till 110% så kan vi konstatera att vår fantastiska Fredrik på vår begagnat avdelning i Malmö levererar ut sina sålda bilar som han skall och har hittat ett nytt sätt att sälja bil på när man inte kan ses som förr. Vi passar på att ställa lite frågor till honom så vi kan ta del av en dag på försäljningen:

 

Vi frågar Fredrik om han har märkt någon skillnad på försäljningen av begagnade bilar under pandemin?

Njä, skillnaden är väl att de inte är så många kunder mer fysiskt i bilhallen utan vi har sålt mer på distans via internet & telefon istället.

Fredrik har jobbat på vår begagnat avdelning sedan Mars 2019 och trivs bra med detta. Han anser att ett bra kvitto på sin arbetsdag är när han har en glad och nöjd kund som lämnar bilhallen, då känner även han sig nöjd & tillfreds.

Hur är det att jobba som säljare på Mobility Motors i Malmö?

Att jobba som säljare på Mobility Motors i Malmö är ett varierande och spännande arbete. Ingen dag är den andra lik och man vet aldrig vilka kunder man träffar från dag till dag, för nog varierar de oerhört – de kan vara allt från ett äldre par, en ensam köpare, eller kanske en stor barnfamilj. Varje kund är en ny unik möjlighet att knyta an till, speciellt när man gör kanske en av sina största affärer i livet – nämligen bilköp. För Fredrik, likt alla våra säljare på Mobility Motors, värnar man väldigt mycket om kunden att bibehålla kontakten & hjälpa kunden vid frågor och annat även när kunden lämnat bilhallen med sin nya bil, och även att kanske kunna byta in bilen vid ett x antal år till en ny bil igen.

Utöver att sälja bil så är de mycket annat man skall stå i under dagen, man skall sätta priser, se till att bilarna man ev byter in är i bra skick, åter uppföljning av bilaffärerna, lägga ut på internet, foto tagningar på bilar, planera in leveranser etc. De blir en hel del arbete under dagen och tiden går oftast fort.

Spännande nyheter för i år

Under slutet av året så väntas det släppas en ny elbil, ARIYA , något Fredrik tycker känns extra spännande då man har väldigt höga förhoppningar på denna då bilen i sig är väldigt välbyggd. Vi, som säkert många fler, ser också väldigt mycket framemot att ta emot den nya ARIYA bilen till försäljning!

Vi tackar Fredrik för vi fick störa honom lite, både gällande frågor och foto, och önskar honom lycka till med alla kommande bil affärer! Och är just du, som läsare, intresserad av bil byte, ja då vet du väl garanterat vart du skall vända dig?